Despre cafea☕ si bijuterii💎

Sunt cateva pasiuni pe care le-am descoperit si dezvoltat in timp… pana la 33 ani cam reusesti sa ti dai seama ce te gadila pe acolo prin interior incat colturile gurii sa o ia in sus si piticii din creier sa urle ca mai vor 🙂

Uite asa s-a intamplat la mine cu bijuteriile si cafeaua. Mare bucurie mare sa ma bucur de gustul cafelei …in orice moment al zilei. Dar mi-e greu sa descriu sentimentul provocat de intalnirea cafelei cu bijuteriile. Ma inspira, ma fac sa visez si sa-mi creionez visul tot mai clar.

Astazi mi-am mutat biroul la Frudisiac si va scriu in direct de aici. De ce? Pentru ca este unul dintre locurile cu o cafea geniala si o atmosfera in care numai bine pot sa ma gandesc la modele pe care urmeaza sa le lansez. Tot mai des ma las inspirata de oamenii din jur si de locurile frumoase pe care le vizitez.

Si pentru ca tot m-am trezit cu noaptea-n cap, am pornit spre “birou”, hotarata sa va povestesc despre doua dintre bijuteriile BuzduBijoux in care eu cred si pe care le si port aproape in fiecare zi.

Bratarile cu mesaje de suflet sunt preferatele mele. Fie ca mesajul este gravat pe un oval, pe un banut, placuta sau orice alta forma am alege, poate deveni una dintre bijuteriile care te insotesc peste tot. Va las mai jos poze cu bratara pe care eu o port ca o declaratie de dragoste, “Mi-e plin prin inima de tine”, este exact ceea ce simt eu pentru el.

Astfel de mesaje pot fi scrise cu gandul la sot(ie), la iubit(a), la cea mai buna prietena, la copilul sau la mama ta, oameni pe care ii simti extrem de aproape de tine.

❤”drag de tine”, “dor de tine”, “impreuna…noi2”, “tu-mi este soarele si luna”❤

Un alt model de bijuterie de care nu m-am mai despartit in ultimul timp este inelul de falange. Daca iti doresti sa iesi putin din normal, sa porti ceva diferit si in acelasi timp cu efect maxim, alege un astfel de inel. Eu am ales modelul acesta care da senzatia de doua inelute, este delicat si nici nu il simti pe deget. Sa va mai spun ca il puteti purta si la picior 😉?

🛒Inelul poate comandat aici : https://buzdubijoux.ro/28-inele

🛒Bratarile personalizate pot fi comandate aici : https://buzdubijoux.ro/13-bratari

Sper sa va placa si voua sugestiile mele de astazi si sa ne auzim in curand!

WE LOVE COFFEE

WE LOVE BUZDUBIJOUX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s